Zakelijk Meesterschap

Carriere, Gezondheid, Spiritualiteit, Relationeel, Mentaal, Sociaal en Financieel. Alle facetten van het leven bepalen ons welzijn. win je leven terug en blaas nieuw leven in.

Het Power Breakfast Met Emile Ratelband

ZAKELIJK MEESTERSCHAP

Seminar: Power Breakfast – Sales- & Motivatie training

4 Januari 2021 / Locatie to be confirmed, midden Nederland; Regio Utrecht. 

  • Duur circa 3.5 uur (van: 05:30 tot 09.01) 
  • Voor In-Company Training, neem contact op met ons service team. (Ook mogelijk via Live Stream, vanuit onze digitale studio. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van een pakket op maat.

SEMINAR OMSCHRIJVING

Voor het sales team met honger naar succes!

Op maximaal 5 kwartier rijden van je bedrijf.

Deze tijden zijn niet normaal en DUS moeten we niet normale prestaties leveren.

Juist in deze tijd van crisis wil, of beter gezegd: moet iedere ondernemer zijn doelstellingen halen. En dat kan ook!!!! Mits je het nieuwe bewustzijn meeneemt.

Emile is een geboren ondernemer en verkoper. Inmiddels is hij partner en investeerder in meerdere bedrijven in de Retail, Horeca, Entertainment, Zorg en Vastgoed. Juist omdat Emile zoveel heeft meegemaakt, zowel persoonlijk als zakelijk, kan hij zich als geen ander verplaatsen in situaties en je haarfijn uitleggen hoe je daar anders mee om kan gaan. Maar belangrijker nog: hij weet dat verkopen eigenlijk ‘de klant helpen te kopen’ is. En ieder persoon binnen je bedrijf is een onderdeel van dat proces: van de verkoopmanager tot de receptioniste, van de directeur tot de magazijnmedewerker. Tony Robbins hield Emile al in 1986 voor: “Verdienen doe je door te dienen”.

Het Power Breakfast staat voor Enter-trainment en geeft uiteraard zeer waardevolle inzichten, handvatten om zaken daadwerkelijk te veranderen en de motivatie om beter te verkopen! Want daar gaat het natuurlijk iedere dag gewoon om: doelen stellen, geloven dat ze haalbaar zijn en dat vervolgens omzetten in resultaat gericht handelen! Emile heeft de unieke gave om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het beste tot jezelf te nemen. Emile noemt dat : de juiste mentale voeding!

Zie Emile als de meesterkok. Hij serveert een smakelijk ontbijt vol vitamine E&R (Energie en Resultaat) en rijk aan verkoopvaardigheden en inspiratie. Makkelijk verteerbaar en direct toepasbaar.

Grijp die kans dus en reserveer je plek want 1 ding is zeker: als je na het Power Breakfast, om 09.01 uur aan je werkdag begint, dan ben je gemotiveerder dan ooit en heb je zin om er vol tegen aan te gaan! Het Power Breakfast is 1 van DE beste Sales-& Motivatie trainingen in Nederland en Duitsland.

Reserveer nu een plaats aan de ontbijttafel met Emile. Voor jezelf of neem je hele team mee. We beginnen om 05.30 uur en om 09.01 uur is iedereen klaar voor de dag… nou eigenlijk klaar om de omzet targets van het komende kwartaal te realiseren. Gemotiveerd en 100% gefocussed op het resultaat: scoren, scoren, scoren en nog een keer scoren!

Ratelband Research Institute

Live a healthier, wealthier, more fulfilling, passionate, and purposeful life.

Ratelkrant positieve nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.     Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

    En blijf op de hoogte!

    Tsjakka!

    Volg ons op social media en maak kans op een 1 op 1 Coaching Sessie met Emile Ratelband.