PERSONAL POWER: BE A CHAMPION

THE FINAL CHAPTER!

Je wordt niet als kampioen geboren. Winnen is hard werken en vergt voorbereiding! Vaak is je werkelijke tegenstander alleen zichtbaar in de spiegel en soms heb je andere mededingers of situaties om te overwinnen. Een overwinning op jezelf lijkt de belangrijkste basis om jouw volledige potentieel te benutten. De overtuigingen die je hanteert zijn de dingen die jij gelooft! Deze bepalen jouw keuzes en resulteren in zelf opgeworpen beperkingen … of maken je tot een winnaar!

Hoe zal het voelen om jouw slechtste dag eenvoudig te kunnen transformeren naar jouw beste dag? Wat, als je de kracht blijkt te bezitten, de chaos en gekte in deze wereld om te zetten naar een constructieve energie die werkt in jouw voordeel? Niet wat je denkt maar wat je doet, bepaalt de kwaliteit van jouw leven! Kom op zaterdag 2 April naar dit interactieve event in Tiel en leer om ervaring met nieuwe kennis te vertalen naar succesvolle acties. Je leven zal niet meer hetzelfde zijn! Be prepared to become a Champion!

PERSONAL POWER SEMINAR PACKAGE

Emile Ratelband is de enige Nederlandstalige Entertrainer die persoonlijk is opgeleid door Tony Robbins! PERSONAL POWER | Be a Champion, is hiervan een footprint met een mix van NLP, Epi genetica (omkeerbare erfelijke verandering), Metaforica (gebruik van metaforen) en Bodylogics.

Tenminste twaalf uur lang neemt Emile je mee op een fascinerende reis langs deze bouwstenen van lichaam en geest. ‘Logica brengt je van A naar B maar verbeelding brengt je overal’ – Albert Einstein-

Verbeeldingskracht is de sleutel voor al onze gebreken. Als we ons niet kunnen voorstellen hoe de toekomst zou kunnen zijn, dan kunnen we niets creëren! Degenen die menen dat het leven een ratrace is waaraan niet valt te ontkomen, zullen hun nieuwe ‘werkelijkheid’ scheppen. 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Een verandering van verlies naar winst, van desillusie naar inspiratie en motivatie. Het event ‘Be a Champion’ maakt je bewust van keuzes die eerder werden gestuurd door jouw onderbewustzijn maar je nu zullen aanvoeren naar meer succes, voldoening, dankbaarheid en een gezonder leven.

If you cannot fly, then run. If you cannot run, then walk. If you cannot walk, then crawl. But by all means KEEP MOVING – Martin Luther King– De eerste stap heb je al gezet door op deze website rond te kijken. Tijdens dit event krijg je handvatten aangereikt om je voorwaarts te bewegen in de richting van jouw doelen. Zonder uitstel en beperkende overtuigingen. Leer wat het betekent om anderen te modelleren en helder te zien wat jou al die tijd heeft tegengehouden een winnaar te zijn! Ontdek de samenhang tussen jouw fysieke kenmerken en jouw talenten. Begrijp jezelf en daarmee anderen.

PERSONAL POWER WORKBOOK

Laat je inspireren en modeleer kampioenen

Naast meer dan twaalf uur persoonlijke interactie met Emile Ratelband maak je kennis met technieken die jouw denken en doen in een oogwenk kunnen veranderen. Hiermee bepaal jij jouw eigen stemming, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Ervaar live hoe langlopende of extreme angsten ad hoc verdwijnen. 

Maar ook zijn er diverse “kampioenen” die je zullen inspireren met hun verhaal van succes. 

Giel Beelen

RADIO DJ - PRESENTATOR

Jessica Bruintjes

ONDERNEMER - INSPIRATOR - BOUWVROUW

Wiggert Meerman

COACH - PODCASTER - ONDERNEMER

Ferry Somogyi

ACTEUR - ONDERNEMER - SPREKER

WAAROM PERSONAL POWER?

Emile Ratelband is historie en toekomst! Begin en het einde. Gevierd en verguisd. Op het medium Clubhouse heeft hij de best beluisterde room. Steeds meer mensen gebruiken de mogelijkheid hem te ervaren zoals hij werkelijk is, niet zoals de media hem presenteren!

Belangrijker is echter jouw intentie om deel te nemen aan Personal Power | Be a Champion?

Leer jezelf kennen, en begrijp waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet. Word je bewust van jouw ongelimiteerd potentieel! Kom in beweging en meld je nu aan!

VEELGESTELDE VRAGEN

2 April 2021: 10:00 tot in de avond, locatie Van der Valk hotel in Tiel. 

Aanvang is om 10:00 uur, we adviseren om een uur eerder aanwezig te zijn. / Het event loopt af in de avond.

SPECIALE AANBIEDING

De aanbieding is nog geldig!

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.     Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

    En blijf op de hoogte!