BRENG SUCCES EN GELUK IN ALLE FACETTEN VAN JE LEVEN

OVER EMILE

Als Life & Business Strategist & Mindset Coach is het Emile’s passie om het beste in mensen naar boven te halen.

Om hun potentieel te optimaliseren door hun aangeboren talenten te (her-) ontdekken en ze te laten focussen op persoonlijke levensdoelen in alle facetten van hun leven: gezin, kinderen, intieme relaties, gezondheid, persoonlijke financiën maar ook hun carrière en/of bedrijf.

En het mooie is: het is er allemaal. Emile zal je de tools geven om je eigen potentie te activeren en het weer en beter  voor je te laten werken!

Emile werkte in de Benelux en Duitsland met cursisten om hen persoonlijk te ondersteunen en op te leiden via mijn evenementen, boeken, audiocursussen, tv-shows en persoonlijke coaching.

Hij werkte voor en  met grote bedrijven als IBM, Philips, BMW en Toshiba en trainde topsporters in de F1, golf, hockey en ons nationale  Elftal.

Als zoon van bakker Frans Ratelband te Arnhem heeft Emile een passie voor eigenaren van kleine bedrijven. Hij biedt daarom tools en inzichten voor ondernemers om in actie te komen en het (familie-) bedrijf te optimaliseren en te laten groeien naar een volgend en meer winstgevend niveau.

Deze mensen gingen je voor

VIDEO
Ratelband Research Institute

Live a healthier, wealthier, more fulfilling, passionate, and purposeful life.

Ratelkrant positieve nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.     Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

    En blijf op de hoogte!