Zakelijk Meesterschap

Carriere, Gezondheid, Spiritualiteit, Relationeel, Mentaal, Sociaal en Financieel. Alle facetten van het leven bepalen ons welzijn. win je leven terug en blaas nieuw leven in.

Het Power Breakfast Met Emile Ratelband

ZAKELIJK MEESTERSCHAP

Seminar: Power Breakfast – Sales- & Motivatie training

  • Duur circa 3 uur
  • €225,- per persoon
  • Voor In-Company Training, neem contact op met ons service team. (Ook mogelijk via Live Stream, vanuit onze digitale studio. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van een pakket op maat.

SEMINAR OMSCHRIJVING

Voor het sales team met honger naar succes!

Juist in deze tijd van crisis wil iedere ondernemer zijn doelstellingen halen. Meestal bereik je die doelstellingen door gewoon (meer) succesvol te verkopen! Emile is een geboren ondernemer. Inmiddels is hij partner of investeerder in meerdere bedrijven in verschillende sectoren waaronder Horeca, Entertainment en Vastgoed. Juist omdat Emile zoveel heeft meegemaakt, zowel persoonlijk als zakelijk, kan hij zich als geen ander verplaatsen in situaties en je haarfijn uitleggen hoe je daar mee om kan gaan. Maar belangrijker nog: hij weet dat verkopen eigenlijk ‘de klant helpen te kopen’ is. En ieder persoon binnen je bedrijf is een onderdeel van dat proces: van de verkoopmanager tot de receptioniste, van de directeur tot de magazijnmedewerker. Verdienen doe je door te dienen. Emile zou daarom het liefst je hele organisatie aan de ontbijttafel hebben, want dan is het effect het grootst!

Het Power Breakfast staat voor Enter-trainment maar geeft ook zeer waardevolle inzichten, handvatten om zaken daadwerkelijk te veranderen en de motivatie om beter te verkopen! Want daar gaat het natuurlijk iedere dag gewoon om: doelen stellen, geloven dat ze haalbaar zijn en dat vervolgens omzetten in resultaat gericht handelen! Emile heeft de unieke gave om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het beste tot jezelf te nemen: de juiste mentale voeding!

Zie Emile als de meesterkok. Hij serveert een smakelijk ontbijt vol vitamine E&R (Energie en Resultaat) en rijk aan verkoopvaardigheden en inspiratie. Makkelijk verteerbaar en direct toepasbaar.

Grijp die kans dus en reserveer je plek want 1 ding is zeker: als je na het Power Breakfast aan je werkdag begint, dan heb je zin om er vol tegen aan te gaan! Het Power Breakfast is 1 van de beste Sales-& Motivatie trainingen in Nederland.

Reserveer nu een plaats aan de ontbijttafel van Emile. Voor jezelf of gelijk voor al je medewerkers. We beginnen om 06.30 uur en om 10.00 uur is iedereen klaar voor de dag… nou eigenlijk klaar om de omzet targets van het komende kwartaal te realiseren. Gemotiveerd en 100% gefocussed op het resultaat. Gegarandeerd!

Ratelband Research Institute

Live a healthier, wealthier, more fulfilling, passionate, and purposeful life.

Ratelkrant positieve nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.